Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

NuevoTime

Handelsbetingelser

Følgende generelle handelsbetingelser er gældende for samhandel med NuevoTime ApS.

B2C: Privat kunde

Handelsbetingelser hos NuevoTime ApS
Generelle oplysninger:
NuevoTime ApS
Ormslevvej 271 A
DK 8260 Viby J
CVR nr.: DK-34483949
Telefon: 8172 1822
Email: [email protected]

Priser

Hos NuevoTime ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser.
Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

NuevoTime ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Bankoverførsel.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl.. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

NuevoTime ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 18 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark.
Fragtpriser fra 45 kr.
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage.
Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen.
Der kan opstå forsinkelser med fragttiden i højtider.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår.
Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.
NuevoTime ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
NuevoTime ApS
Jarlsmindevej 128
8260 Viby J
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg.nr. og konto.nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag; - Hvor du modtager ordren. - Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. - Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele. - Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til: NuevoTime ApS Jarlsmindevej 128 8260 Viby J Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. - Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby.
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: salg @nuevotime.com

B2B erhverv Ordre og bekræftelse

Når kunden placerer en ordre hos NuevoTime ApS, vil kunden modtage en ordrebekræftelse per e­mail. Ofte og når det er nødvenligt kontakter NuevoTime kunden via tlf. og drøfter detaljerne med kunden. Derefter modtager kunden et design forslag, kunden skal godkende design og fakturaens beløb inden produktionen igangsættes.

Ved bankoverførsel

Kunden betaler 50% depositum af total ordren (ved ordre med eget kunde logo på uret). Produktionen går i gang efter depositummet er indbetalt af kunden. Sidste del af fakturaen betales af kunden, når NuevoTime har leveret ordren (senest 8 dage efter levering) Kunden betaler det fulde beløb af total ordren ved bestilling af designer ure, med eller uden kunde indgravering af logo/tekst på bagsiden af uret.

Ved kortbetaling

NuevoTime trækker det fulde beløb når kunden har godkendt designet og placering af logo i uret eller bagkassen. Det er også gældende af salg af designer ure uden og med kundens eget logo/tekst på bagsiden af uret optræder .

Ved alle slags ordre hos NuevoTime ApS:

Kunden er er forpligtet til at tjekke den tilsendte ordrebekræftelse. Er der afvigelser mellem den afgivne ordre og ordrebekræftelsen skal kunden kontakte os omgående, da ordre igangsættes med det samme. Kunden bekræfter den email NuevoTime sender til kunden med godkendelse af kundens ordre. Der er ingen bytteret, da ordren bliver behandlet af NuevoTime efter godkendelsen. Ved ordrer der overstiger 10.000 kr. fremsendes der ligeledes en ordrebekræftelse, som dog skal returneres i godkendt og underskrevet stand. Bemærk at ordre ikke vil blive igangsat inden NuevoTime har modtaget en skriftlig godkendelse, med mindre andet tydeligt fremgår.

Levering og proces

Ordre leveres fragtfrit i Danmark, såfremt ordrens værdi overstiger 3.000 kr. ekskl. moms. Alle ordrer på under 3.000 kr. ekskl. moms tillægges fragt. Bemærk at ordrer til levering i Grønland, Island og på Færøerne altid tillægges fragt med mindre ordren overstiger 7.500 kr. Det er normalt ikke muligt at lave tilføjelser til allerede igangsatte ordrer. Ønskes merbestilling, vil den nye ordre blive sendt separat og der beregnes i så fald fragt af begge ordrer. Vi bestræber os dog altid på, at samle hele ordren i én pakke hvis muligt. Leveringstiden bestemmes af produktet og behandles fra gang til gang. NuevoTime giver kunden besked inden produktionen går igang. (ordren med eget logo) Dog har vi lavet et estimat på hvor lang tid processen tager på udvalgte varer, se herunder: Varer med eget logo Ure der skal trykkes/præges med logo i urskiven, er leveringstiden mellem 35 dage til 120 dage fra kunden har godkendt designet. Etuier til ure med eget logo, er leveringstiden ca.10 dage til 120 dage fra design er godkendt. Leveringstiden bestemmes ud fra lagerbeholdning eller om etuiet skal designes inden produktion. Designer ure med logo på bagsiden af uret, varierer leveringen fra 4 dage og op fra design er godkendt. Leveringstiden bestemmes udfra lagerbeholdning. Varer uden eget logo Designer ure uden logo varierer leveringen fra 2 dage og op. Leveringstiden bestemmes ud fra lagerbeholdning. Smykker uden logo varierer leveringen fra 2 dage og op. Leveringstiden bestemmes ud fra lagerbeholdning. Etuier og ur kasser varierer leveringen fra 3 dage og op. Leveringstiden bestemmes udfra lagerbeholdning. Firma julegaver - Kom gerne til os i god tid Kom i god tid hvis du er på udkig efter firmagaver. Vi har pres på i produktionen i højtider. Derfor kan vi desværre ikke garantere, at logoure bliver leveret inden jul, såfremt din bestilling ligger efter d. 1 november. Er du i tvivl? er du altid velkommen til at give os et kald på +45 8172 1822, så tjekker vi op på dit ønsket varenummer, om det kan lade sig gøre. Priser, gebyrer og øvrige omkostninger Alle priser er angivet i kroner og er ekskl. moms og fragt. Emballage: Omkostninger til trykklichéer på emballage vil blive tilføjet til din ordre, første gang du bestiller varer med logotryk. NuevoTime ApS vil informere dig om disse omkostninger inden din ordre igangsættes. Kontakt NuevoTime ApS direkte på [email protected] eller +45 8172 1822 Er der ekstra omkostning i forbindelse med din ordre, vil du blive kontaktet af vores salgsafdeling efter vi har modtaget og behandlet din ordre. NuevoTime ApS forbeholder sig ret til løbende at lave prisjustering uden forudgående varsel. Har du lavet en ordre vil prisen ikke ændre sig på den faktura. Fragtpriser: Danmark: 60 kr. Gratis fri fragt ved køb over 3000 kr. Faroe islands og Island: 455 kr. Gratis fri fragt ved køb over 7500 kr. Grønland: 655 kr. Gratis fri fragt ved køb over 7500 kr. Betalingsbetingelser og faktura Kreditgodkendte kunder med gyldigt CVR­ og EAN nummer kan opnå kredit på 8 dage. Såfremt fakturabeløbet ikke betales til forfaldsdato, beregnes der 2% i rente per måned. Endvidere opkræves der 100 kr. i rykkergebyr. Ved produktionsstart af custommade/logoure, remme med eget logo, ur bokse/etui/æsker med eget logo, betaler kunden et depositum på 50% af total ordren. Resten af total beløbet betales 8 dage netto, når ordren er leveret hos kunden. Såfremt fakturabeløbet ikke betales til forfaldsdato, beregnes der 2% i rente per måned. Endvidere opkræves der 100 kr. i rykkergebyr med 10 dages mellemrum. Ønskes ændringer af udstedt faktura vil der blive opkrævet et gebyr på 100 kr. for ny faktura. Reklamationer og returnering af varer Kunden er forpligtet til at kontrollere varerne ved modtagelse og informere NuevoTime ApS, hvis de leverede varer ikke er i den sædvanlige kvalitet. NuevoTime ApS kan efter egen vurdering enten rette fejlen, ombytte varen eller udstede en kreditnota. NuevoTime ApSs forpligtelser i forbindelse med ovenstående betingelser er kun gældende, såfremt der reklameres inden 14 dage efter modtagelsen af de leverede varer. NuevoTime ApS er ikke ansvarlig for skader og fejl som er et resultat af forkert håndtering, transport, opbevaring samt alle andre forhold, forsaget af tredje part. Returnering af varer til NuevoTime ApS sker altid for kundens egen regning og risiko. Ubrugte og ikke defekte varer kan udelukkende returneres til NuevoTime ApS mod forudgående aftale. Alle returforsendelser skal være tydeligt mærket med et returekspeditionsnummer, hvilket du modtager fra vores salgsafdeling. Ved returnering af fejlbestilte, ikke defekte varer, opkræves der altid 100 kr. i returekspedition. Specialfremstillede varer samt varer med logotryk kan ikke returneres eller ombyttes. Ligeledes kan varer nedsat med mere end 20% ikke returneres eller ombyttes. NuevoTime tilbyder vores kunder 2 års reklamationsret jf. dansk købelov § 81­ 86 ved købsdatoen. Forbehold NuevoTime ApS tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer (herunder restordrer), svigtende leverancer fra leverandører, ændrede produktspecifikationer og force majeure. NuevoTime ApS kan ikke holdes ansvarlig for indirekte driftstab samt tab af profit som resultat af NuevoTime ApSs produktansvar, forsinkelser samt manglende levering. Samhandelspartnere NuevoTime ApS sælger kun til erhvervskunder med gyldigt CVR­nummer. NuevoTime ApS sælger kun til det offentlige med gyldigt EAN­nummer. Privat kunder er velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker at ligge en ordre som privatperson. Online ordrebestiling NuevoTime ApS forbeholder sig ret til at lukke for adgangen til systemet, såfremt den personlige adgang bliver misbrugt eller hvis systemet ikke benyttes i en længere periode. Lukningen vil ske uden varsel af sikkerhedsmæssige hensyn. Norge, Grønland, Færørerne og Island For Grønland, Færørerne og Island gælder særlige betingelser, som afviger fra disse standardbetingelser. Kontakt vores salgsafdeling for mere information. Hovedkontor NuevoTime ApS Ormslevvej 271 A DK 8260 Viby J (E) [email protected] (T) +45 8172 1822 Ledelse: Charlotte Kaas og Birgitta Kaas Bankoplysninger Spar Nord Randers Østervold 16 8900 Randers DK Regn nr.: 9233 Kontonr.: 457 80 81025 SWIFT: SPNODK22 IBAN: DK5292334578081025 CVR­nummer: 34483949 VAT number: DK­34483949 Ansvar for indhold Indholdet af disse sider er skabt og udvalgt med stor omhu. NuevoTime ApS kan ikke holdes ansvarlig for eller garantere nøjagtighed, fuldstændighed eller aktualitet af indhold. Ansvar for Links Dette websted indeholder links til eksterne websteder. NuevoTime ApS har intet ansvar for indholdet af eksterne links, og kan ikke bevidne rigtigheden af oplysninger fra linkede hjemmesider. Operatørerne af linkede websteder har eneansvar for indholdet af disse. Links til eksterne hjemmesider repræsenterer eller afspejler ikke NuevoTime ApS, dets ansatte, sponsorere eller de produkter der er vist på webstedet. Copyright De ansatte hos NuevoTime ApS opgiver de oplysninger og data der er angivet på dette websted. Alle rettigheder er relaterede oplysninger og data der er gyldige under beskyttelse af de nuværende love. Med mindre andet er angivet er alt indhold: © NuevoTime ApS ­ Alle rettigheder forbeholdt. Tilladelse til at kopiere eller gengive dele af databasen er betinget af fuld kildeangivelse. Privacy Policy Denne politik dækker behandlingen af personoplysninger. Ved basisbrug af hjemmesiden er det normalt ikke nødvendigt at afgive personlige oplysninger. Udfylder du formularer eller laver bestillinger kan du blive bedt om personlige oplysninger, såsom navn, adresse, postnummer osv. Det er først ved angivelse af dette, at du kan blive personligt identificeret. Vi kan lagre en cookie på din enhed, som lagrer dine præferencer. Denne information er kun tilgængelig fra sider på vores domæne. For at fravælge dette skal du blokere vores hjemmeside fra lagring af cookies på din computer via dine browserindstillinger. NuevoTime ApS er ansvarlig for at sikre fortroligheden af personoplysninger. Disse data vil ikke blive solgt og/eller leveres til tredjepart. Databeskyttelseserklæring for brug af Google Analytics Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc.(”Google”). Google Analytics bruger ”cookies”, som er tekstfiler der gemmes på din computer, for at analysere brugen af hjemmesiden. De oplysninger der genereres af den cookie, som omhandler din brug af dette websted(herunder din IP­adresse), sendes til en Googleserver i USA og opbevares der. Google vil bruge disse oplysninger med det formål at evaluere din brug af hjemmesiden, aktiviteter på hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmesiden samt yde andre tjenester i forbindelse med hjemmesiden og internetbrug. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjemand, hvis det kræves ved lov. Google vil ikke knytte din IP­adresse med andre data. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk dog at du muligvis ikke vil være i stand til at bruge den fulde funktionalitet af hjemmesiden, hvis du gør dette.

Kontakt

[email protected]

© 2021 NuevoTime. All Rights Reserved.